Εταιρεία

Η Market Strom είναι μια  δυναμική εταιρεία, που δραστηριοποιείται στο χώρο του στρώματος και γενικά όλων των προϊόντων ύπνου και φιλοδοξεί να προσελκύσει πελάτες που συνυπολογίζουν την ποιότητα, αλλά και το συμφέρον στις αγορές τους.
Η Ιδέα
Ο σωστός ύπνος είναι το κλειδί για τη σωματική, ψυχική, κοινωνική και πνευματική μας ευεξία.
Συνεπώς η επιλογή του κατάλληλου στρώματος είναι μία από τις βασικές παραμέτρους που θα πρέπει να δώσουμε έμφαση.
Επειδή όμως η έρευνα που πρέπει να κάνουμε, είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα για να έχουμε την δυνατότητα να εξετάσουμε όλες τις προτάσεις της αγοράς, η Market Strom σας προσκαλεί στον χώρο της και μετατρέπει την χρονοβόρα έρευνα στρώματος σε απόλαυση.
Ο Τρόπος
Είμαστε δραστήριοι, διαθέτουμε γνώση, όρεξη και μεράκι για τη δουλειά μας και σας προ(σ)καλούμε να μας εμπιστευτείτε και να μας επισκεφτείτε.
Σε έναν ιδιόκτητο χώρο 750 τετραγωνικών μέτρων, ειδικά σχεδιασμένο για εσάς, έχουμε συγκεντρώσει τα πιο αντιπροσωπευτικά στρώματα και γενικά όλα τα προϊόντα ύπνου από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στρωμάτων της αγοράς.
Εδώ, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας, μπορείτε να ξαπλώσετε σε όλες τις εναλλακτικές προτάσεις της αγοράς (sleeping test) και το έμπειρο προσωπικό μας, με την πολυετή εμπειρία του, θα σας παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, για κάθε στρώμα, της κάθε εταιρείας και χωρίς μετακινήσεις και άγχος, για να καταλήξετε στην επιλογή στρώματος που ταιριάζει σε εσάς.
Το Όραμα
Προσδοκούμε , με τις ολοκληρωμένες συλλογές προϊόντων ύπνου που διαθέτουμε, να γίνουμε όχι μόνο ο πλέον δυνατός και έμπιστος προμηθευτής σας, αλλά και ένας ζωντανός χώρος παροχής πληροφοριών, συμβουλών και αναζήτησης λύσεων για τις ανάγκες σας.
Είμαστε βέβαιοι ότι θα εντυπωσιαστείτε με τις εγκαταστάσεις μας, την εξυπηρέτηση, την πληθώρα των επιλογών που θα σας προσφέρουμε, τις τιμές μας και τις υπηρεσίες after sale σε ένα σύγχρονο κτήριο στο N. Ηράκλειο.
Σας περιμένουμε να μας γνωρίσετε και να σας συμβουλεύσουμε τις ιδανικότερες λύσεις, για έναν "καλό ύπνο".

UP

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό.

ΑΠΟΔΟΧΗ