Ορθοπεδικά τελάρα: H τέλεια υποστήριξη του στρώματος

Για να αποδώσει το νέο μας στρώμα στο μέγιστο τις ιδιότητες του, χρειάζεται να συνεργάζεται αρμονικά με την επιφάνεια υποστήριξής του. Οι απλές ξύλινες σανίδες είναι μια οικονομική λύση, ενώ τα παλαιού τύπου εύκαμπτα μεταλλικά σωμιέ απαγορεύονται, αφού είναι πολύ πιθανό να καταστρέψουν το στρώμα σας.

Συνεπώς, αν διαθέτετε ξύλινο ή μεταλλικό κρεβάτι, πρέπει να παρέχετε την σωστή επιφάνεια για την υποστήριξη του νέου σας στρώματος! Το τελάρο με τις εύκαμπτες λάττες, αποτελεί την ιδανική λύση, διότι συνεργάζεται άριστα με το στρώμα και το βοηθά στη διατήρηση των αρχικών ιδιοτήτων του, σε βάθος χρόνου.

Πλεονεκτήματα:

  • Κατασκευάζονται από ειδικά επεξεργασμένο ξύλο οξιάς ή σημύδας και στιβαρό μεταλλικό πλαίσιο. Δεν τρίζουν, δε σπάνε, δε μετατοπίζονται, δε σκεβρώνουν και δεν φθείρουν το στρώμα μας.
  • Διαθέτουν ξύλινες τοξοειδείς λάττες, οι οποίες είναι τοποθετημένες πάνω στον περιμετρικό σκελετό και την κεντρική τραβέρσα, μέσα σε ειδικές πλαστικές θήκες, με αποτέλεσμα να διατηρούν το στρώμα μας, σε μια επίπεδη επιφάνεια, προστατεύοντάς το από τον μεταλλικό σκελετό.
  • Διαθέτουν την ορθή απόσταση μεταξύ των λαττών, ανάλογα με τον τύπο τελάρου, επιδιώκοντας να είναι πάντα μικρότερη της διαμέτρου των ελατηρίων του στρώματος, που έχουμε επιλέξει, ώστε να το υποστηρίζουν σωστά.
  • Διαθέτουν περιμετρικό σκελετό, ο οποίος ενισχύεται στο φάρδος του, για ακόμη μεγαλύτερη αντοχή και αξιοπιστία.
UP

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό.

ΑΠΟΔΟΧΗ