Συμβουλές προστασίας στρώματος

Γιατί είναι Αναγκαίο να Προστατεύσετε το Στρώμα σας

Πολλοί άνθρωποι έχουν την λανθασμένη πεποίθηση ότι τα προστατευτικά στρώματος είναι είδη αναγκαία είτε για ηλικιωμένους ,η για μωρά η για εκείνους που έχουν πρόβλημα ακράτειας . Μαντέψτε και πάλι. Ο κάθε ένας από μας χάνει στον ύπνο του κατά μέσο όρο ένα μεγάλο ποτήρι ιδρώτα κάθε βράδυ. Το μεγαλύτερο μέρος του ιδρώτα απορροφάται από το στρώμα σας Φανταστείτε λοιπόν 365 ποτήρια ιδρώτα να απορροφούνται μέσα στο στρώμα σας κάθε χρόνο και προφανώς διπλασιάστε αυτήν την ποσότητα όταν είστε δυο άτομα σε ένα διπλό κρεβάτι.

Τα Προστατευτικά Στρώματος Εμποδίζουν να Ξυπνάτε Κακοδιαθετοι

Εάν αυτό το δυσάρεστο γεγονός δεν είναι ικανό να σας πείσει ότι τα προστατευτικά στρώματος είναι αναγκαία για όλους μας σκεφθείτε ότι θα σας προστατεύσουν από τα ακάρεα, την σκόνη, αλλεργίες ακόμα και από το άσθμα. Τα ακάρεα είναι μικροσκοπικά ζωύφια που κρύβονται μέσα στο στρώμα σας αόρατα με γυμνό μάτι και βγαίνουν για να φάνε Και τι τρώνε??...... ΕΣΑΣ!!!!!.

Η τροφή τους είναι το αίμα και τα κύτταρα ενός ανθρώπου που κοιμάται. Συνήθως ρουφούν τα θύματα τους (ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΑΣ) περίπου για δέκα λεπτά πριν αποσυρθούν ευτυχισμένα και χορτάτα μέσα στο στρώμα σας. Ένα ακάρεο ζει περίπου 1 χρόνο, και γεννά κάθε μέρα περίπου 6 αυγά. Και όλα αυτά επειδή ο ιδρώτας σας δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον είτε στο στρώμα σας είτε στο μαξιλάρι σας. Γιαυτο την επόμενη φορά που θα ξυπνήσετε κακοδιάθετοι σκεφθειτε τι το προκαλεί

UP

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό.

ΑΠΟΔΟΧΗ